РУС ENG
» » » ДТЕК Одеські електромережі перевів бригади енергетиків в посилений режим
Все новости

ДТЕК Одеські електромережі перевів бригади енергетиків в посилений режим

ДТЕК Одеські електромережі перевів у посилений режим понад 200 бригад енергетиків та сформував аварійний запас матеріалів.

Як повідомили в ДТЕК Одеські електромережі, 206 аварійних бригад переведені в посилений режим для оперативності реагування на потенційні аварії на мережах.  Бригади забезпечили необхідними матеріалами для ремонту як повітряних, так і кабельних ліній, а також паливо мастильними матеріалами. ДТЕК докладає максимум зусиль, щоб підготувати мережі до зими, а енергетики могли в разі негоди чи ворожих атак швидко повертати світло клієнтам.

До складу кожної аварійної бригади енергетиків ДТЕК Одеські електромережі входять від 2 до 5 фахівців. Вони забезпечені необхідною спец технікою: автопідйомниками, автокранами, бурокрановими установками тощо. Для того, щоб бригади могли більш оперативно усувати аварії на мережах, у компанії сформували спеціальний аварійний запас обладнання. До нього входять: муфти для кабельних ліній, лінійна арматура та стійки для повітряних ліній, трансформатори силові та напруги, комутаційні апарати 0,4-110 кВ, роз’єднувачі, вимикачі навантаження, автоматичні вимикачі тощо. Також ДТЕК Одеські електромережі забезпечив свої склади необхідним обсягом паливо-мастильних матеріалів.

«ДТЕК Одеські електромережі – основа і підтримка для нормального життя регіону та його мешканців. Не дивлячись на складну ситуацію в країні ми готуємось до зими і працюємо в режимі 24/7. Ремонтні роботи тривають за планом, який узгоджується, контролюється та моніториться Міненерго та Держенергонаглядом. За 10 місяців у рамках ремонтної та інвестиційної програми ми відремонтували понад 2,2 тис. км повітряних ліній, замінили 1380 опор повітряних ліній 0,4-110 кВ, провели капремонт 752 трансформаторних підстанцій 6(10) кВ та 65 підстанцій 35-110 кВ, відновили 1197 одиниць кабельних ліній 0,4-10 кВ та розчистили від гілля майже 1,9 тис. км повітряних трас вздовж ліній електропередачі. Ми сформували 206 ремонтних бригад, які готові 24/7 усувати аварії та повертати світло в будинки жителів області», − підкреслив генеральний директор ДТЕК Одеські електромережі Дмитро Григор’єв.
Читайте також: Через обстріл енергооб’єкта під Одесою без світла залишились 2 тисячі родин
Крім того, енергетики напрацювали алгоритм взаємодопомоги – у разі необхідності фахівці операторів системи розподілу ДТЕК Мережі з інших областей зможуть прийти на допомогу один одному та оперативно повертати світло в домівки клієнтів. Такі приклади командної роботи вже застосовувалися протягом воєнного стану на Київщині, Дніпропетровщині та Донеччині, коли необхідно було швидко відновити роботу електромереж після атак ворога чи деокупації.
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Больше по темам: ЕКОНОМІКА
В МСИО покажут проект арт-вивисекции
В Одесском ТЮЗе – сказочная премьера с трещетками и барабаном (фото)
В Одесской библиотеке готовят экскурсию Моцарта в современном Нью-Йорке
Особо Женатыи Таксист опять таксует в Одессе
В Пассаже завтра состоится показ мод, выставка и лекторий об Одессе
Лучшее за неделю
Фото и видео
В одесской Кирхе открылась весенняя пасхальная ярмарка (фото)
Огненное небо над Одессой впечатлило горожан (фото)
Зенитчики одесской бригады морской пехоты сбили российский разведывательный дрон SuperСam (видео)
На Дерибасовской воссоздали Крестный путь Иисуса Христа (фото)
В Одессе открылась выставка актуального искусства молодых художников (фото)