РУС ENG
» » Благодійний фонд «Рідний Берег» вчергове допоміг жителям Дачненської громади
Все новости

Благодійний фонд «Рідний Берег» вчергове допоміг жителям Дачненської громади



Засновники Благодійного фонду «Рідний Берег» Олег Радковський та Михайло Поживанов разом з колегами-депутатами привезли чергову гуманітарну допомогу в Дачненську громаду Одеського району.


В громаді політики зустрілись із жителями та передали продуктові набори пенсіонерам та сім’ям військових. Також була доставлена гуманітарна допомога для місцевої амбулаторії.




Зазначимо, що разом Олегом Радковським та Михайлом Поживановим, які очолюють партію «Батьківщина» в Одеській області та місті Одеса відповідно, також був присутнім голова партосередку Одеського району Сергій Білюк, що є депутатом Біляївської ОТГ.


Як розповіла керівниця партії «Батьківщина» в Дачненській ОТГ Надія Цибуля, що також очолює депутатську фракцію партії в раді громади, допомога людям сьогодні дуже потрібна та важлива, і дякуючи роботі благодійного фонду «Рідний Берег» та партійного гуманітарного центру «Одеса ХАБ Батьківщина» жителі громади постійно отримують продукти харчування і не лишаються наодинці зі своїми проблемами.




«Окрім допомоги продуктовими наборами жителям громади ми також передали Дачненській амбулаторії гуманітарну допомогу, це різноманітні медичні засоби, ліки та антисептики, які допоможуть лікарям у роботі. Дуже важливо, щоб люди завжди могли отримати належну медичну допомогу, а медзаклад був забезпечений усім необхідним», - розповів Олег Радковський.




Зазначимо, що гуманітарний вантаж для медзакладів області був привезений Михайлом Поживановим з Відня.


«Завдячуючи українсько-австрійському товариству Відня та всесвітньо відомій благодійній організації «Карітас», ми отримали важливі ліки та допоміжні матеріали для медзакладів, частину з яких сьогодні передали амбулаторії Дачненської громади», - додав Михайло Поживанов.

Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Больше по темам: Новости
В МСИО покажут проект арт-вивисекции
В Одесском ТЮЗе – сказочная премьера с трещетками и барабаном (фото)
В Одесской библиотеке готовят экскурсию Моцарта в современном Нью-Йорке
Особо Женатыи Таксист опять таксует в Одессе
В Пассаже завтра состоится показ мод, выставка и лекторий об Одессе
Лучшее за неделю
Фото и видео
В Одессе высадили 42 тысяч тюльпанов (фото)
В Одессе зацвела сакура на 2 недели раньше обычного – ботсад зовет на экскурсии (фото)
В Одессе устроили маленькую Юморину (фото)
10 лет назад в Одессе прошел масштабный митинг против “русского мира” (фото)
Последствия ракетного удара по Одессе – разбитые окна и авто (фото)