РУС ENG
» » » Міст через Дунай та залізниця на півдні Одещини
Все новости

Міст через Дунай та залізниця на півдні Одещини

Міст через Дунай та залізничну гилку між Ізмаїлом та Рені пропонують побудувати в Агенції регіонального розвитку Одеської області.

Днями Агенція регіонального розвитку Одеської області та Служба відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області підписали меморандум про співробітництво, щоб разом сприяти розбудові інфраструктури для економічного зростання регіону.
«Основна мета співпраці - втілення проєктів сталого розвитку та відбудови області, розбудова логістично-економічної інфраструктури…

У плідній співпраці та взаємодії маємо можливість сприяти розбудові інфраструктури для логістично-економічного зростання нашого регіону», - повідомили у Службі відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області.
"Для розв'язання питання експорту української продукції, зокрема агропромислової, необхідно розробляти альтернативні маршрути транспортування вантажу до країн ЄС та інших ринків через Європу",- вважають у Агенції регіонального розвитку Одеської області.
Тож для цього Агенція пропонує до реалізації два масштабні проєкти:

- побудова мостового переходу через річку Дунай: Орлівка, Україна - Ісакча, Румунія, що за їх задумом дозволить інтегрувати українські шляхи до транс'європейської транспортної мережі, пришвидшити розвиток територій та посилити міжнародне економічне співробітництво з сусідніми країнами;

- будівництво залізничної ділянки Ізмаїл - Рені, що забезпечить збільшення навантаження на Ренійський морський торговельний порт, зниження витрат перевізників на транспортування вантажів та посилить конкурентоспроможність виробників на європейському ринку.

Додамо, що Агенція регіонального розвитку Одеської області є неприбутковою та не бюджетною установою, що утворена на засадах партнерства між державним, приватним та громадським секторами з метою ефективної реалізації державної регіональної політики. Засновниками Агенції є Одеська обласна державна адміністрація та Одеська обласна рада.
В Україні планують побудувати систему платних автодоріг
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Больше по темам: Ізмаїл
В МСИО покажут проект арт-вивисекции
В Одесском ТЮЗе – сказочная премьера с трещетками и барабаном (фото)
В Одесской библиотеке готовят экскурсию Моцарта в современном Нью-Йорке
Особо Женатыи Таксист опять таксует в Одессе
В Пассаже завтра состоится показ мод, выставка и лекторий об Одессе
Лучшее за неделю
Фото и видео
В одесской Кирхе открылась весенняя пасхальная ярмарка (фото)
Огненное небо над Одессой впечатлило горожан (фото)
Зенитчики одесской бригады морской пехоты сбили российский разведывательный дрон SuperСam (видео)
На Дерибасовской воссоздали Крестный путь Иисуса Христа (фото)
В Одессе открылась выставка актуального искусства молодых художников (фото)