РУС ENG
» » » Чарівну різдвяну казку створили дві одеситки
Все новости

Чарівну різдвяну казку створили дві одеситки

Чарівну різдвяну казку створили дві одеситки


Чарівну різдвяну казку “Товариство загублених рукавичок” створили дві одеситки – письменниця Оксана Маслова та художниця Ірина Потапенко. Історія вийшла великою книжкою з ілюстраціями у видавництві “Ранок”.

“Товариство загублених рукавичок” – це казкова історія, яка відбувається напередодні Різдва в одному з найкрасивіших міст світі – Празі з Маленькою Синьою Рукавичкою. Маленька Синя Рукавичка разом зі своєю Дівчинкою та її мамою на кілька днів приїжджає до Праги, де поринає в святкові веселощі та… губиться.


Як же Маленькій Синій Рукавичці знов відшукати свою родину, хто їй прийде на допомогу та що це за таємниче “Товариство загублених рукавичок” – пр оце розповідає книга.


В кожному з цього Товариства – своя історія. Цікаво, що в казковій історії авторці в легкій та зворушливій формі Оксані Масловій вдалось розкрити непрості життєві питання. В чому сенс родини? Як жити далі, коли твоєї близької людини не стало? Як знайти сенс життя, якщо ти загубилась? Всі ці питання подані з теплотою та любов’ю.


А фантастичні ілюстрації художниці Ірини Потапенко створюють чарівний святковий настрій – просто роздивляючись ілюстрації поринаєш в зимову казку Праги.


“Ця книга про загублених, які знаходять своїх. Ця книга потрібна саме зараз, в цьому я щиро переконана”, – підкреслює авторка Оксана Маслова.


Оксана Маслова – письменниця та драматургиня з України. Її тексти перекладені 5-ма мовами світу, презентовані в 6 країнах світу, включаючи Німеччину, Фінляндію та США. Оксана – авторка трьох книг, за її текстами поставлено 4 вистави в Україні, дві з них і досі йдуть на сцені театру юного глядача та театру ляльок.

Ілюстрації до книги створювала українська художниця Ірина Потапенко, частину – з укриття, де вона перебувала під час повітряних атак. Наразі книжку одеситок можна замовити на сайті видавництва в Україні з доставкою закордон та навіть у Великобританії, а також в Чехії.

Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Больше по темам: Анонс
В МСИО покажут проект арт-вивисекции
В Одесском ТЮЗе – сказочная премьера с трещетками и барабаном (фото)
В Одесской библиотеке готовят экскурсию Моцарта в современном Нью-Йорке
Особо Женатыи Таксист опять таксует в Одессе
В Пассаже завтра состоится показ мод, выставка и лекторий об Одессе
Лучшее за неделю
Фото и видео
В одесской Кирхе открылась весенняя пасхальная ярмарка (фото)
Огненное небо над Одессой впечатлило горожан (фото)
Зенитчики одесской бригады морской пехоты сбили российский разведывательный дрон SuperСam (видео)
На Дерибасовской воссоздали Крестный путь Иисуса Христа (фото)
В Одессе открылась выставка актуального искусства молодых художников (фото)