РУС ENG
» » В Одесі створили сайт безкоштовної психологічної допомоги
Все новости

В Одесі створили сайт безкоштовної психологічної допомоги


Триваюча війна, щоденні трагедії та психологічна напруга призводять до страждань тисяч українців. Причому, не лише громадян, які зі зброєю в руках захищають нашу державу, але й тих, що знаходяться в тилу або був вимушено залишити свою домівку у зоні бойових дій. Це серйозна проблема, яка потребує професійного вирішення.


Саме тому Волонтерський центр “Експедиція” у співпраці з MPT Pay LTD та Одеською обласною організацією Товариства Червоного Хреста України створив спеціальний ресурс, на якому українські громадяни можуть звернутись по психологічну допомогу, а практикуючі психологи – надати її.

Для отримання психологічної підтримки необхідно подати просту заявку на сайті psyhelp.info або в Телеграм боті PSYHELPbot (в ньому можна попередньо розповісти про ситуацію не лише письмово, а й голосовим повідомленням).


Окрім цього, користувачі можуть звернутись на цілодобову гарячу лінію Товариства Червоного Хреста України (0 800 333 161) і отримати кваліфіковану підтримку досвідчених консультантів. Всі дзвінки для абонентів України абсолютно безкоштовні та анонімні!

Також через сайт можна залишити заявку для участі в групових занять з медитації та Mindfulness, які допоможуть користувачам психологічно розрядитись.

Втім, для ефективного надання допомоги необхідно якомога більше практикуючих психологів.

Саме тому IT-відділ “Експедиції” звертається до спеціалістів-психологів з пропозицією долучитись до роботи некомерційного онлайн-сервісу та допомогти українським громадянам у цій складній ситуації.

Нагадаємо, раніше Волонтерський центр “Експедиція” з метою морально-психологічної підтримки одеситів та гостей міста провів благодійний концерт “Музика на Книжці. Дія перша”.

 
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Больше по темам: Новости
В МСИО покажут проект арт-вивисекции
В Одесском ТЮЗе – сказочная премьера с трещетками и барабаном (фото)
В Одесской библиотеке готовят экскурсию Моцарта в современном Нью-Йорке
Особо Женатыи Таксист опять таксует в Одессе
В Пассаже завтра состоится показ мод, выставка и лекторий об Одессе
Лучшее за неделю
Фото и видео
В Одессе открылась масштабная выставка, посвященная морю (фото)
В одесской Кирхе открылась весенняя пасхальная ярмарка (фото)
Огненное небо над Одессой впечатлило горожан (фото)
Зенитчики одесской бригады морской пехоты сбили российский разведывательный дрон SuperСam (видео)
На Дерибасовской воссоздали Крестный путь Иисуса Христа (фото)