РУС ENG
» » В Молдові відбулась конференція з онлайн-фінансування виборчих кампаній
Все новости

В Молдові відбулась конференція з онлайн-фінансування виборчих кампаній

В Молдові відбулась конференція з онлайн-фінансування виборчих кампаній


Наприкінці минулого тижня у Молдові відбулась Регіональна конференція з онлайн-фінансування виборчих кампаній, організована Національним демократичним інститутом США у співпраці з Центральною виборчою комісією Молдови, Міжнародним інститутом демократії та сприяння виборам, Бюро ОБСЄ з демократичних інститутів і прав людини та Міжнародною фундацією виборчих систем.


На захід були запрошені представники політичних партій та працівники Центральних виборчих комісій країн-учасниць конференції.


Партію «Батьківщина» на заході представив перший заступник голови партосередку Одеської області Сергій Веселов. Загалом з України були представники чотирьох політичних партій: «Батьківщина», Голос, Удар та Європейська стратегія Гройсмана. Також по відв’язку виступили нардепи Олексій Гончаренко та Сергій Власенко.


Щодо участі представників ЦВК різних країн у семінарі, це були – Україна, Молдова, Румунія, Вірменія, Грузія, Боснія та Герцеговина, Латвія, Литва та Польща.


Метою заходу було обмін знаннями та досвідом щодо реагування на виклики, спричинені цифровізацією та проведенням онлайн-кампаній в частині політичного фінансування та фінансування кампаній.


Серед почесних гостей конференції – президент Молдови, Майа Санду та посол США в Молдові.


Сергій Веселов зазначив важливість таких конференцій для обміну досвідом та побудові в Україні демократичного та справедливого процесу волевиявлення громадян.


«Вдячний нагоді висловити свою повагу Президенту республіки Молдова Майї Санду, яка змогла не лише перемогти на виборах, а й відстояти результат та волю народу. Подякував пані Президенту за гостинність, яку Молдова надала українцям, що рятуються від війни в цій країні», - розповів Сергій Веселов.


Політик додав, що після закінчення війни наші країни разом займуть своє місце у братській сім'ї європейських народів, ставши членами Євросоюзу та НАТО, а кордон між нашими країнами стане умовним.





Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Больше по темам: Новости
В МСИО покажут проект арт-вивисекции
В Одесском ТЮЗе – сказочная премьера с трещетками и барабаном (фото)
В Одесской библиотеке готовят экскурсию Моцарта в современном Нью-Йорке
Особо Женатыи Таксист опять таксует в Одессе
В Пассаже завтра состоится показ мод, выставка и лекторий об Одессе
Лучшее за неделю
Фото и видео
В Одессе молодежь отпраздновала День вышиванки (фото)
В Одессе открылась масштабная выставка, посвященная морю (фото)
В одесской Кирхе открылась весенняя пасхальная ярмарка (фото)
Огненное небо над Одессой впечатлило горожан (фото)
Зенитчики одесской бригады морской пехоты сбили российский разведывательный дрон SuperСam (видео)