РУС ENG
Odessa Times » Новости » Осередок партії «Батьківщина» в Ізмаїльському районі Одещини відзначив 25-річчя партії
Все новости

Осередок партії «Батьківщина» в Ізмаїльському районі Одещини відзначив 25-річчя партії



Партія ВО «Батьківщини» відзначає цього року 25 років, і є єдиною політичною силою в Україні, яка протягом чверті сторіччя постійно має депутатське представництво у Верховні Раді та в усіх регіонах країни.


З нагоди визначної дати у житті партії, керівник «Батьківщини» Ізмаїльського району області Ігор Лиманський організував збір партійного активу громад району – депутатів, керівників фракцій та голів партосередків в громадах району.














«Наші депутати громад Ізмаїльського району та партійці з перших днів повномасштабного вторгнення працюють на перемогу України. Частина колег боронять державу в лавах ЗСУ, інші активно займаються волонтерством, допомагаючи військовим, переселенцям та потребуючим людям в тилу. Я щиро дякую кожному за роботу та внесок в нашу спільну перемогу, і щиро вітаю з визначним ювілеєм «Батьківщини», - сказав у вітальному слові Ігор Лиманський.


На урочистому зібранні Ігор Лиманський та голова «Батьківщини» Одещини Олег Радковський вручили керівникам парторганізацій громад та депутатам Ізмаїльського району Подяки «За вірну службу Україні» від Лідера партії, Юлії Тимошенко та обговорили головні завдання команди на друге півріччя цього року.








«За чверть століття «Батьківщина» пройшла непростий, але надзвичайно важливий шлях для розвитку України. І одним з головних факторів успішної роботи нашої команди є професійність людей, коли кожен на своєму місті розуміє, що, та як потрібно робити. Саме за таким принципом будується структура та партійна робота і в Ізмаїльському районі, за що я дякую Ігорю Лиманському та усій його команді. Спільними зусиллями ми здолаємо будь-які труднощі та збудуємо успішну і процвітаючу України», - сказав Олег Радковський, вітаючи команду Ізмаїльського району.











Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Больше по темам: Новости
В Одессе состоится фестиваль «Два дня и две ночи новой музыки» – вход свободный в честь праздника Независимости
В Одесском Ботсаде состоится романтический концерт Романа Капитонова
В МСИО покажут проект арт-вивисекции
В Одесском ТЮЗе – сказочная премьера с трещетками и барабаном (фото)
В Одесской библиотеке готовят экскурсию Моцарта в современном Нью-Йорке
Лучшее за неделю
Фото и видео
В одесском зоопарке зеленых павлинов заселили в новый вольер (фото)
В Одесской Кирхе открылся органный фестиваль имени Теофила Рихтера (фото)
На берег Одесской области прибило очередную морскую мину (видео)
В Одессе море стало светиться по ночам (видео)
В "Укрэнерго" рассказали, как 4 сентября в Одессе будут отключать свет