РУС ENG
» » Олег Радковський зустрівся з головою міста Рені
Все новости

Олег Радковський зустрівся з головою міста Рені



В рамках робочого візиту до півдня Одеської області перший заступник голови Одеської облради, керівник партії «Батьківщина» на Одещині Олег Радковський відвідав з колегами Ренійську громаду та зустрівся з міським головою Ігорем Плєховим.


Під час зустрічі, в якій також прийняли участь депутат Ізмаїльської райради, керівник партосередку району Ігор Лиманський, перша заступниця голови партосередку району, депутатка райради Алєт Усамова, член виконкому і багаторічна керівниця «Батьківщини» міста Рені Марія Трофименко та голова партійної молодіжки області Сергій Шутов, політики обговорили ряд питань життєдіяльності громади та допомогу переселенцям, що проживають в ній.




«Розуміючи важливість допомоги людям, які через війну були змушені покинути свої домівки, ми привезли в Рені продуктові набори від БФ «Шляхетна справа», члена нашої партійної команди Сергія Шутова. Також обговорили з міським головою Рені Ігорем Плєховим взаємодію в гуманітарному напрямку, адже допомога людям потрібна постійно», - розповів Олег Радковський.


Варто зазначити, що керівниця партосередку «Батьківщини» в громаді, Марія Трофименко разом з командою, за постійної та активної підтримки Алєт Усамової, співпрацює з іноземними благодійними організаціями для допомоги ВПО та малозабезпеченим сім’ям.










Окрім того, Олег Радковський зустрівся з партактивом громади.


«Наша команда в Рені допомагає волонтерському центру, підтримує інтеграцію переселенців в нове суспільство і ця робота є дуже важливою. Марія Миколаївна та Алєт Усамова є тими професіоналами, котрі чітко розуміють як саме побудувати процес роботи, аби отримати максимальний результат», - зазначив Олег Радковський.




На завершення візиту до Ренійської громади політики особисто передали допомогу переселенцям та багаторічним членам партії.


Команда «Батьківщини» Одещини працює в гуманітарному напрямку з перших днів повномасштабної війни, бо саме єднання та взаємодопомога допомагають Україні перемагати ворога.






 


 

Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Больше по темам: Новости
В МСИО покажут проект арт-вивисекции
В Одесском ТЮЗе – сказочная премьера с трещетками и барабаном (фото)
В Одесской библиотеке готовят экскурсию Моцарта в современном Нью-Йорке
Особо Женатыи Таксист опять таксует в Одессе
В Пассаже завтра состоится показ мод, выставка и лекторий об Одессе
Лучшее за неделю
Фото и видео
В Одессе открылась масштабная выставка, посвященная морю (фото)
В одесской Кирхе открылась весенняя пасхальная ярмарка (фото)
Огненное небо над Одессой впечатлило горожан (фото)
Зенитчики одесской бригады морской пехоты сбили российский разведывательный дрон SuperСam (видео)
На Дерибасовской воссоздали Крестный путь Иисуса Христа (фото)