РУС ENG
» » Олег Радковський зустрівся з головою міста Рені
Все новости

Олег Радковський зустрівся з головою міста Рені



В рамках робочого візиту до півдня Одеської області перший заступник голови Одеської облради, керівник партії «Батьківщина» на Одещині Олег Радковський відвідав з колегами Ренійську громаду та зустрівся з міським головою Ігорем Плєховим.


Під час зустрічі, в якій також прийняли участь депутат Ізмаїльської райради, керівник партосередку району Ігор Лиманський, перша заступниця голови партосередку району, депутатка райради Алєт Усамова, член виконкому і багаторічна керівниця «Батьківщини» міста Рені Марія Трофименко та голова партійної молодіжки області Сергій Шутов, політики обговорили ряд питань життєдіяльності громади та допомогу переселенцям, що проживають в ній.




«Розуміючи важливість допомоги людям, які через війну були змушені покинути свої домівки, ми привезли в Рені продуктові набори від БФ «Шляхетна справа», члена нашої партійної команди Сергія Шутова. Також обговорили з міським головою Рені Ігорем Плєховим взаємодію в гуманітарному напрямку, адже допомога людям потрібна постійно», - розповів Олег Радковський.


Варто зазначити, що керівниця партосередку «Батьківщини» в громаді, Марія Трофименко разом з командою, за постійної та активної підтримки Алєт Усамової, співпрацює з іноземними благодійними організаціями для допомоги ВПО та малозабезпеченим сім’ям.










Окрім того, Олег Радковський зустрівся з партактивом громади.


«Наша команда в Рені допомагає волонтерському центру, підтримує інтеграцію переселенців в нове суспільство і ця робота є дуже важливою. Марія Миколаївна та Алєт Усамова є тими професіоналами, котрі чітко розуміють як саме побудувати процес роботи, аби отримати максимальний результат», - зазначив Олег Радковський.




На завершення візиту до Ренійської громади політики особисто передали допомогу переселенцям та багаторічним членам партії.


Команда «Батьківщини» Одещини працює в гуманітарному напрямку з перших днів повномасштабної війни, бо саме єднання та взаємодопомога допомагають Україні перемагати ворога.






 


 

Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Больше по темам: Новости
В Одесском Ботсаде состоится романтический концерт Романа Капитонова
В МСИО покажут проект арт-вивисекции
В Одесском ТЮЗе – сказочная премьера с трещетками и барабаном (фото)
В Одесской библиотеке готовят экскурсию Моцарта в современном Нью-Йорке
Особо Женатыи Таксист опять таксует в Одессе
Лучшее за неделю
Фото и видео
В "Укрэнерго" прокомментировали заявления об "отключении света зимой на 20 часов"
В Одесі обговорили стан додержання та захист прав людини
В Одессе торжественно наградили детско-юношеские футбольные команды на Чемпионате города (фото)
В одесском ботсаду расцвел лавандовый лабиринт (фото)
Одеські діти загиблих героїв вже тиждень відпочивають у США (фото)