РУС ENG
» » » В селі на Одещині підлітки знущалися над дитиною та знімали на відео
Все новости

В селі на Одещині підлітки знущалися над дитиною та знімали на відео

У селі Шевченкове Кілійської громади Ізмаїльського району півтора тижня тому учні 7-8 класів знущалися з хлопця, засовуючи його голову в вбиральню яму. Усе це знімали на телефон, а потім виклали відео в інтернет.
Як пишуть місцеві ЗМІ, обидва кривдника хлопця є синами вчительки цієї школи, тому через це мама хлопчика, з якого знущалися, не стала подавати заяву в поліцію. Вона не вірить у справедливість, томущо родина вчительки у селі заможна.

Ця ганебна подія одразу викликала резонанс і вже є реакція офіційних структур. Так, директор департаменту освіти і науки Одеської ОВА Олександр Лончак повідомив, що що хоча подія і відбулася в позаурочний час, одразу після повідомлення всі служби виїхали до закладу освіти.
"За заявою директора школи та відділу освіти розпочато кримінальне провадження щодо жорстокого поводження з дітьми. У школі видані відповідні накази. Відділом освіти проводиться службова перевірка організації профілактичної роботи у закладі. Матір відмовилася писати заяву на кривдників, натомість це зробила директор школи. Триває слідство. Проведено засідання комісії із захисту прав дітей щодо даного випадку", – зазначив посадовець.
Також Олександр Лончак підтвердив, що один з тих хлопців, хто є учасником цього неподобства, той що знімав на телефон, насправді є сином вчительки. А його мати була шокована тим, що сталося. Тепер її долю визначить службове розслідування. На даний час слідство триває.
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Больше по темам: Новини
В МСИО покажут проект арт-вивисекции
В Одесском ТЮЗе – сказочная премьера с трещетками и барабаном (фото)
В Одесской библиотеке готовят экскурсию Моцарта в современном Нью-Йорке
Особо Женатыи Таксист опять таксует в Одессе
В Пассаже завтра состоится показ мод, выставка и лекторий об Одессе
Лучшее за неделю
Фото и видео
В Одессе открылась масштабная выставка, посвященная морю (фото)
В одесской Кирхе открылась весенняя пасхальная ярмарка (фото)
Огненное небо над Одессой впечатлило горожан (фото)
Зенитчики одесской бригады морской пехоты сбили российский разведывательный дрон SuperСam (видео)
На Дерибасовской воссоздали Крестный путь Иисуса Христа (фото)